Održana Alternativina tradicionalna novogodišnja zabava

U subotu, 7.12.2019. godine, u kongresnom centru hotela HILLS održana je 13. novogodišnja zabava Alternativinih zaposlenih, saradnika i prijatelja.

Sa ponosom ističemo da su sa nama ovaj put bili i naši istaknuti kupci termoizolacionih panela, kojima su u znak uspešne saradnje uručeni prigodni pokloni i zahvalnice.

Zabava je započela projekcijom kratkog video prikaza sa proizvodnih linija naših fabrika limova i termoizolacionih panela, nakon čega je usledilo obraćanje izvršnog direktora firme, g. Haruna Lemeša, koji se osvrnuo na postignute rezultate u tekućoj godini, te je upoznao prisutne sa Alternativinim budućim razvojnim planovima.

Više na linku ispod:

ODRŽANA ALTERNATIVINA TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA ZABAVA

Podijeli vijest:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Alternativa

Ostale novosti

Sjajne vijesti matične kompanije

Alternativa iskoristila krizu: Orijentisali se na regionalno i EU tržište Sarajevsku kompaniju Alternativa nije pokolebala kriza izazvana koronavirusom da nastavi sa svojim planovima. Sarađujući sa

Rekordna godina u poslovanju Alternative

Sa posebnim zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene kupce, saradnike i poslovne partnere da će 2019. godina ostati upamćena kao do sad najuspešnija poslovna godina. U prilog

Budite informisani

Pretplatite se na naše novosti

Bez spama,  notifikacije o novim proizvodima i aktivnostima u Alternativi.