Održana Alternativina tradicionalna novogodišnja zabava

U subotu, 7.12.2019. godine, u kongresnom centru hotela HILLS održana je 13. novogodišnja zabava Alternativinih zaposlenih, saradnika i prijatelja.

Sa ponosom ističemo da su sa nama ovaj put bili i naši istaknuti kupci termoizolacionih panela, kojima su u znak uspešne saradnje uručeni prigodni pokloni i zahvalnice.

Zabava je započela projekcijom kratkog video prikaza sa proizvodnih linija naših fabrika limova i termoizolacionih panela, nakon čega je usledilo obraćanje izvršnog direktora firme, g. Haruna Lemeša, koji se osvrnuo na postignute rezultate u tekućoj godini, te je upoznao prisutne sa Alternativinim budućim razvojnim planovima.

Više na linku ispod:

ODRŽANA ALTERNATIVINA TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA ZABAVA

Podijeli vijest:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Previous slide
Next slide
Alternativa

Ostale novosti

Car u paleti trapeznih limova

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene kupce da smo naš asortiman trapezno profilisanih limova obogatili sa novim profilom komercijalnog naziva ”ATLAS” (TR-152/288/864). Zbog visine profila od

Sjajne vijesti matične kompanije

Alternativa iskoristila krizu: Orijentisali se na regionalno i EU tržište Sarajevsku kompaniju Alternativa nije pokolebala kriza izazvana koronavirusom da nastavi sa svojim planovima. Sarađujući sa

Budite informisani

Pretplatite se na naše novosti

Bez spama,  notifikacije o novim proizvodima i aktivnostima u Alternativi.