Održana Alternativina tradicionalna novogodišnja zabava

U subotu, 7.12.2019. godine, u kongresnom centru hotela HILLS održana je 13. novogodišnja zabava Alternativinih uposlenika, saradnika i prijatelja.

Sa ponosom ističemo da su sa nama ovaj put bili i naši istaknuti kupci termoizolacionih panela, kojima su u znak uspješne saradnje uručeni prigodni pokloni i zahvalnice.

Zabava je započela projekcijom kratkog video prikaza sa proizvodnih linija naših fabrika limova i termoizolacionih panela, nakon čega je uslijedilo obraćanje izvršnog direktora firme, g. Haruna Lemeša, koji se osvrnuo na postignute rezultate u tekućoj godini, te je upoznao prisutne sa Alternativinim budućim razvojnim planovima.

Više na linku ispod:

ODRŽANA ALTERNATIVINA TRADICIONALNA NOVOGODIŠNJA ZABAVA

Podijeli vijest:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Alternativa

Ostale novosti

Rekordna godina u poslovanju Alternative

Sa posebnim zadovoljstvom obavještavamo naše cijenjene kupce, saradnike i poslovne partnere da će 2019. godina ostati upamćena kao dosad najuspješnija poslovna godina. U prilog tome

Termo paneli

Termoizolacioni paneli sa izolacijom od poliuretana zauzimaju važno mjesto u svijetu savremene gradnje. Karakterišu ih odlična toplotna i zvučna izolacija, visoka nosivost, brza montaža i dug

Budite informisani

Pretplatite se na naše novosti

Bez spama,  notifikacije o novim proizvodima i aktivnostima u Alternativi.