Rekordna godina u poslovanju Alternative

Sa posebnim zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene kupce, saradnike i poslovne partnere da će 2019. godina ostati upamćena kao do sad najuspešnija poslovna godina.

U prilog tome govore činjenice da je zabeležen rekordni prihod i profit, te izvoz koji je povećan za čak 43%. Ovakvom plasmanu na inostranom tržištu najviše su doprineli implementacija standarda ISO 9001:2015, CE znak i certifikati koji su neophodni za izvoz na najzahtevnija tržišta Zapadne Evrope i regiona.

U 2019. godini zaposlili smo i 17 novih radnika.

Prošla godina ostaće upamćena po jubilarnom dvomilionitom kvadratu termoizolacionih panela, proizvedenom na najsavremenijoj opremi i novoj automatskoj liniji.

Podijeli vijest:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Previous slide
Next slide
Alternativa

Ostale novosti

Car u paleti trapeznih limova

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene kupce da smo naš asortiman trapezno profilisanih limova obogatili sa novim profilom komercijalnog naziva ”ATLAS” (TR-152/288/864). Zbog visine profila od

Sjajne vijesti matične kompanije

Alternativa iskoristila krizu: Orijentisali se na regionalno i EU tržište Sarajevsku kompaniju Alternativa nije pokolebala kriza izazvana koronavirusom da nastavi sa svojim planovima. Sarađujući sa

Budite informisani

Pretplatite se na naše novosti

Bez spama,  notifikacije o novim proizvodima i aktivnostima u Alternativi.