Rekordna godina u poslovanju Alternative

Sa posebnim zadovoljstvom obavještavamo naše cijenjene kupce, saradnike i poslovne partnere da će 2019. godina ostati upamćena kao dosad najuspješnija poslovna godina.

U prilog tome govore činjenice da je zabilježen rekordni prihod i profit, te izvoz koji je povećan za čak 43%. Ovakvom plasmanu na inostranom tržištu najviše su doprinijeli implementacija standarda ISO 9001:2015, CE znak i certifikati koji su neophodni za izvoz na najzahtjevnija tržišta Zapadne Evrope i regiona.

U 2019. godini primili smo i 17 novih uposlenika.

Prošla godina ostat će upamćena po jubilarnom dvomilionitom kvadratu termoizolacionih panela, proizvedenom na najsavremenijoj opremi i novoj automatskoj liniji.

 

Podijeli vijest:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Alternativa

Ostale novosti

Rekordna godina u poslovanju Alternative

Sa posebnim zadovoljstvom obavještavamo naše cijenjene kupce, saradnike i poslovne partnere da će 2019. godina ostati upamćena kao dosad najuspješnija poslovna godina. U prilog tome

Termo paneli

Termoizolacioni paneli sa izolacijom od poliuretana zauzimaju važno mjesto u svijetu savremene gradnje. Karakterišu ih odlična toplotna i zvučna izolacija, visoka nosivost, brza montaža i dug

Budite informisani

Pretplatite se na naše novosti

Bez spama,  notifikacije o novim proizvodima i aktivnostima u Alternativi.