Car u paleti trapeznih limova

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene kupce da smo naš asortiman trapezno profilisanih limova obogatili sa novim profilom komercijalnog naziva ”ATLAS” (TR-152/288/864).

Zbog visine profila od 152 mm i visoke nosivosti na većim rasponima između sekundarnih nosača, predviđen je kao podloga za termoizolaciju i SIKA foliju za ravne krovove, pri čemu se koristi kao tercijarna konstrukcija. Stoga je široko primenljiv u gradnji industrijskih komercijalnih objekata velikih površina koji zahtevaju raspone između sekundarnih nosača od 6 i više metara.

ATLAS  se proizvodi od strukturnog čelika u debljinama od 0.75, 0.88, 1 i 1.2 mm, na potpuno automatizovanoj liniji dugoj 50 m. Njime smo u potpunosti kompletirali sve elemente krovova i fasada u industrijskoj gradnji objekata, a tržištu ćemo ga moći ponuditi već u prvim danima avgusta meseca tekuće godine.

Podijeli vijest:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Previous slide
Next slide
Alternativa

Ostale novosti

Car u paleti trapeznih limova

Sa zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene kupce da smo naš asortiman trapezno profilisanih limova obogatili sa novim profilom komercijalnog naziva ”ATLAS” (TR-152/288/864). Zbog visine profila od

Sjajne vijesti matične kompanije

Alternativa iskoristila krizu: Orijentisali se na regionalno i EU tržište Sarajevsku kompaniju Alternativa nije pokolebala kriza izazvana koronavirusom da nastavi sa svojim planovima. Sarađujući sa

Budite informisani

Pretplatite se na naše novosti

Bez spama,  notifikacije o novim proizvodima i aktivnostima u Alternativi.