2
Icon-certifikati

ALTERNATIVA

Kompanija je osnovana 1997. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Osnovna delatnost kompanije u početnom periodu bila je trgovina metalima crne i obojene metalurgije. 
 
Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom delu Evrope prerasla u jednog od najvećih proizvođača termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije. 
 
Kao lider na tržištu u domenu termoizolacionih panela i profilisanih limova, Alternativa d.o.o. je uspostavila visoke tržišne strandarde u korištenju sirovina i opreme na kojoj se vrši proizvodnja. 
 
Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim školovanjem i osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom delu Evrope postala apsolutni lider u proizvodnji termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije.
 
linija-termopanela
3

MISIJA

Ponuditi tržištu vrhunske krovopokrivačke materijale, uvažavajući ekonomske i socijalne principe, te osigurati vrhunsku uslugu svim našim partnerima i kupcima.

4

VIZIJA

Zadržati i učvrstiti vodeću ulogu na regionalnom tržištu. Obezbediti kontinuiran rast na tržištu Evropske Unije. Ponuditi nove komplementarne proizvode u oblasti građevinskih materijala, te konstantno raditi na poboljšanju kvaliteta i proširenju asortimana.

5

MENADžMENT

Menadžment kompanije „Alternativa“ čine timovi visokoobrazovanih i motivisanih stručnjaka, sposobnih i kreativnih, koji se trude da na najbolji mogući način prepoznaju i zadovolje potrebe kupaca.

Isporučili smo preko 15 000 000 m2

termoizolacionih panela i profilisanih limova