Termo paneli

Termoizolacioni paneli sa izolacijom od poliuretana zauzimaju važno mesto u svetu savremene gradnje. Karakterišu ih odlična toplotna i zvučna izolacija, visoka nosivost, brza montaža i dug vek trajanja. Proizvode se u dve varijante poliuretanske ispune PUR i PIR koja ima vatrootpornost i do 60 minuta. Pored standardnih, kupcima su na raspolaganju i ostale debljine limova kao i široka paleta boja.
Za proizvodnju se koristi sofisticirana oprema renomiranih evropskih proizvođača, kao i najkvalitetnije sirovine, što kao krajnji rezultat daje proizvod vrhunskih karakteristika.
Termoizolacioni paneli pružaju širok spektar mogućosti pri koncipiranju arhitektonskih rešenja za sve vrste objekata. Proizvode se kao krovni, fasadni, pregradni i frigo paneli.

Podijeli vijest:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Alternativa

Ostale novosti

Sjajne vijesti matične kompanije

Alternativa iskoristila krizu: Orijentisali se na regionalno i EU tržište Sarajevsku kompaniju Alternativa nije pokolebala kriza izazvana koronavirusom da nastavi sa svojim planovima. Sarađujući sa

Rekordna godina u poslovanju Alternative

Sa posebnim zadovoljstvom obaveštavamo naše cenjene kupce, saradnike i poslovne partnere da će 2019. godina ostati upamćena kao do sad najuspešnija poslovna godina. U prilog

Budite informisani

Pretplatite se na naše novosti

Bez spama,  notifikacije o novim proizvodima i aktivnostima u Alternativi.