1a

Samouklapajući lim - EXCLUSIVE

Previous slide
Next slide
icon19

Dugotrajan

Garancija do 30 godina

icon3

Proizvodnja na dužine

Po želji kupca

icon4

Širok asortiman boja

Pocinčanih bojenih limova

icon5

Brza ugradnja

Uz kratke rokove isporuke

icon1

Visoka čvrstoća materijala

Vodootpornost 100%

icon13

Antikondenzni filc

Na zahtev kupca

Samouklapajući lim - EXCLUSIVE

EXCLUSIVE samouklapajući fasadni lim je proizvod u ponudi firme Alternativa d.o.o. koji je svoju odličnu reputaciju stekao širom Evrope. Zbog svojih izvrsnih karakteristika i univerzalnosti u primeni, ali pre svega zbog svog izvrsnog izgleda, vrlo brzo je postao standard i u našoj zemlji.

Po svom izgledu EXCLUSIVE najviše podseća na klasični falcani lim i on je, zapravo, jedno dosta unapređeno rešenje istog. Ovaj moderni i inovativani profil omogućava instalaciju kompletne fasade bez ijednog vidljivog vijka, što je vrlo čest zahtev investitora.

Elegantna ojačanja po dužini profila daju mu efektan izgled.

Posebna pogodnost EXLUSIVE samouklapajućeg krovnog i fasadnog lima je mogućnost primene kod velikog broja raznih fasadnih podkonstrukcija. Montaža se može izvršiti jednoslojno, na ravnu plohu ili u kombinaciji sa čeličnom podkonstrukcijom čija je osnova ELEGANT trapezno profilisani lim.

Pokrivna širina jedne table EXCLUSIVE lima iznosi 475 mm, dužina, debljina i boja lima se prilagođavaju potrebama kupca. Vertikalno montirane prelazne lajsne u kombinaciji boja daju mu odličan izgled i efekat.

Osim čeličnog pocinčanog plastificiranog bojenog lima koji se standardno koristi za proizvodnju ovog profila, mogu se koristiti i drugi materijali kao što su aluminijski bojeni lim, bakarni lim, titanium-cink lim i sl.

Samouklapajući lim EXCLUSIVE poseduje izuzetne tehničke karakteristike što je verifikovao IMK – Institut za materijale i konstrukcije pri Građevinskom fakultetu u Sarajevu. Pored atestne dokumentacije za nosivost, Alternativa d.o.o. poseduje i odgovarajuće Certifikate o primenjenim repromaterijalima.

Reference